
O serie de evenimente culinare dedicate gastronomiei de înaltă clasă va avea loc în perioada 4 septembrie – 4 decembrie la restaurantul Boulevard 73, parte a Corinthia Grand Hotel du Boulevard din București. În cadrul acestor cine tematice lunare vor găti patru chefi internaționali distinși cu stele Michelin, care vor aduce în România rețete și tehnici reprezentative pentru regiunile din care provin.
Evenimentele sunt concepute sub coordonarea lui Pedro Mendes, Executive Chef al restaurantului Boulevard 73, care i-a invitat în România pe David Martin (Belgia), Octávio Freitas (Madeira, Portugalia), Louis Anjos (Portugalia) și Rodrigo Castelo (Portugalia). Fiecare dintre aceștia va găti, împreună cu echipa locală, un meniu exclusivist, diferit pentru fiecare seară, construit în jurul ingredientelor de sezon și al moștenirii culturale culinare proprii.
Seria debutează pe 4 septembrie cu Chef David Martin, continuă pe 14 octombrie cu Chef Octávio Freitas, pe 27 noiembrie cu Chef Louis Anjos și se încheie pe 4 decembrie cu Chef Rodrigo Castelo.
Evenimentele se desfășoară în ballroom-ul Art Nouveau al hotelului, un spațiu recent restaurat care a fost în trecut un loc de întâlnire frecvent pentru personalități din București și din străinătate.
Accesul publicului se face doar pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile și costă 1250 lei de persoană. Evenimentele sunt adresate pasionaților de gastronomie care își doresc o experiență culinară unică, într-un cadru istoric reabilitat recent.
Be the first to comment