
Echipa românească Food’n’Venture a obținut o performanță remarcabilă la ediția a 36-a a competiției internaționale Jack Daniel’s World Championship Invitational, desfășurată în Statele Unite, câștigând distincția “Rocky Donner Memorial International Team Award Overall Pork Category”.
Din echipă au făcut parte Szabolcs Lengyel, căpitanul formației, Attila Zavodszky, Judith Szalavari, Chef Radu Zărnescu și Iulia Drăguț. Distincția obținută confirmă profesionalismul, pasiunea și spiritul de echipă care definesc grupul Food’n’Venture, recunoscut pentru promovarea excelenței, creativității și respectului față de tradiția culinară.
În spatele acestei reușite se află viziunea și perseverența lui Szabi Lengyel, dublu laureat la competiții internaționale de profil. Colaborarea cu Chef Radu Zărnescu, consolidată de-a lungul anilor prin numeroase proiecte comune, a fost un factor determinant în atingerea acestei performanțe. “Parteneriatul nostru este construit pe respect profesional și dorința de a ridica gastronomia românească la nivel internațional”, a subliniat Szabi Lengyel.
Recunoașterea obținută la Jack Daniel’s World Championship Invitational confirmă potențialul gastronomiei românești și contribuie la consolidarea imaginii țării pe scena internațională a competițiilor culinare.
Be the first to comment